Nutricia helpt nieuwe zorgboerderij groeien

De teamdag van Nutricia bestond uit 2 delen. Eerst aandacht voor de interne organisatie en daarna de focus op een ander. Zin heeft een match gemaakt met een zorgboerderij in het midden van het land. Een boederij waar 24-uurs zorg en dagbesteding aan jonge mensen met een verstandelijke beperking tussen de 10 en 25 jaar wordt geboden. Zin vond de perfecte vergaderlocatie en een prima invulling voor de middag. Er werd geklust op de recent aangekochte boederij waar nog heel veel werk moet worden verzet alvorens deze in gebruik kan worden genomen door de jonge bewoners. De vrijwilligers van Nutricia waren dan ook meer dan welkom. Binnen en buiten gingen de handen flink uit de mouwen. Er werden aanpassingen in de toekomstige dagbestedingsruimte aangebracht en een heuse vuurpit gemetseld. Daarnaast werd er op het terras een indrukwekkende afscheiding van boomstammen gerealiseerd.