FaradayClark maakt het verschil!

'De dag was een groot, intens en hartverwarmend succes!'

Tijdens hun teamtweedaagse gingen 80 medewerkers van FaradayClark twee middagen aan de slag op een zorgboerderij. Er werd uitgemest en opgeruimd. De werkelijk enorme berg hout in de schuur werd gezaagd, gekloofd en keurig gestapeld. Rond de paardenwei werd een houtafrastering gemaakt en alle fietsen en kruiwagens gerepareerd. De grote tuin kreeg een degelijke onderhoudsbeurt. Toen was het tijd om uit te pakken! Robuuste fraaie houten tuintafels en banken werden op het terrein geplaatst. Aan het eind van de tweede middag hadden de bewoners van de zorgboerderij nog een verrassing voor de harde werkers. In de 'concertstal' werden ze getrakteerd op een vioolconcert van de jonge bewoners van de zorgboerderij.